‘Vijf Ajacieden vechten voor laatste kans: erop of eronder’

De voorbereiding van Ajax is in volle gang en de spelers zullen er alles aan doen om een goede indruk te maken op hoofdtrainer Frank de Boer. Volgens het Algemeen Dagblad is het voor vijf spelers daadwerkelijk erop of eronder. Zij moeten een goede beurt maken, of kunnen rekenen op een vertrek uit Amsterdam.

Stefano Denswil, Mike van der Hoorn, Ruben Ligeon, Lesly de Sa en Lucas Andersen moeten volgens het dagblad dit seizoen indruk maken op de oefenmeester. Lukt dat niet, dan zal Ajax overgaan tot een verkoop.

Denswil heeft Nick Viergever en Niklas Moisander voor zich en zal moeten afwachten. Van der Hoorn maakt in de voorbereiding een goede indruk op De Boer en hij zal moeten concurreren met Joël Veltman. Ligeon gaat de strijd aan met Ricardo van Rhijn, terwijl voor jongelingen De Sa en Andersen de tijd is aangebroken om door te breken.

Tekst: Voetbalzone

Related posts