Transfersoap Muric nog zeker niet ten einde: ‘Ajax moet gewoon betalen’

De transfersoap rondom Robert Muric is nog niet ten einde. De aanvaller poste zelf een foto van zichzelf op Facebook in het trainingstenue van Ajax, maar volgens zijn club Dinamo Zagreb is er alles behalve een akkoord. “Muric kan nergens heen”, reageert woordvoerder Vedran Attias van Dinamo.

“Welk bedrag er betaald moet worden, kan ik niet publiekelijk vertellen”, vervolgt Attias tegenover Ajax Showtime. “Maar Ajax weet wat het te doen staat. Doen ze dat niet, dan is Muric over een jaar pas transfervrij. Wij menen namelijk nog steeds dat het contract van Muric bij ons doorloopt tot medio 2015.”

Ajax blijft stellig volhouden dat Muric sinds enkele weken transfervrij is en wordt daarin gesteund door de KNVB. Dinamo, dat zelf steun krijgt van de Kroatische voetbalbond, is echter zeker van hun zaak en claimen dat Muric nog onder contract staat. Mogelijk zal er een rechtszaak volgen, al zou Ajax een dergelijke stap nog niet overwegen.

Tekst: Soccernews

Related posts