Stoke City wacht op antwoord van Bojan: ‘Wij zien hem graag komen’

Het is nog onduidelijk waar Bojan Krkic volgend seizoen zal spelen. De aanvaller werd in het afgelopen seizoen gehuurd door Ajax, dat Bojan ook in het volgende jaar kon lenen van Barcelona, maar besloot om daar geen gebruik van te maken. Bojan keerde zodoende terug naar Spanje, maar het is wel duidelijk dat hij een nieuwe kans bij het eerste elftal van Barcelona kan vergeten.

Luis Enrique heeft voorin voldoende opties en heeft de 23-jarige Bojan gemeld dat hij kan vertrekken. Olympiacos, Málaga, Deportivo la Coruña en Stoke City hebben interesse en laatstgenoemde club denkt de beste papieren te hebben. Mark Hughes heeft al gesproken met Bojan, maar wacht nog op een reactie na dat eerste onderhoud: “Ik heb in het weekend niets gehoord, maar ik zal ongetwijfeld snel wat te horen krijgen”, zegt Hughes, coach van Stoke.

“Hij is een jonge speler, die zich heeft bewezen op het hoogste niveau”, vervolgt Hughes. “En hij is een speler die niet te vergelijken is met de spelers die we al hebben. Ja, hij is wat teruggevallen, maar je speelt niet meer dan honderd wedstrijden voor een club als Barcelona als je er helemaal niets van kan. Wij zien hem graag komen.” Bojan kwam voor Ajax tot 4 doelpunten in 24 competitieduels en werd daarvoor al verhuurd aan AC Milan en AS Roma.

Tekst: Voetbalzone

Related posts