Denswil draait bij en wil verlengen: ‘Hoop dat het goedkomt’

Stefano Denswil hoopt ook de komende seizoenen voor Ajax te spelen. De verdediger heeft nog een contract voor een jaar, maar verwacht snel tot een akkoord te komen over een nieuwe verbintenis.

De 21-jarige Denswil geldt al jaren als een groot talent en Ajax wil dan ook graag met hem door, maar de gesprekken verlopen moeizaam omdat de jeugdinternational een basisplaats eiste. De mandekker liet weten niet te zullen verlengen als hij geen garantie krijgt op veel speeltijd, een garantie die trainer Frank de Boer hem weigert te geven.

Inmiddels lijkt Denswil te begrijpen dat je een basisplaats niet kan eisen, maar moet verdienen. De mandekker vertelt in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat hij op korte termijn verwacht bij te tekenen in Amsterdam. “Het ziet ernaar uit, dat het snel goedkomt. Ik hoop dat het rondkomt.”

Tekst: Soccernews

Related posts