Vakantie Daley Blind voer voor zoekende media

De Catalaanse krant El Mundo Deportivo berichtte zaterdag dat Barcelona bereid is om 22 miljoen euro te betalen voor Daley Blind. De verdediger annex middenvelder van Ajax maakte veel indruk op het WK in Brazilië en werd ook al in verband gebracht met Manchester United, Liverpool, Arsenal en Borussia Dortmund.

De kans dat het op korte termijn tot een transfer komt, lijkt echter klein. Mike Verweij, journalist van De Telegraaf , meldt zondagavond via Twitter: “Alle berichten in de Spaanse en Engelse media ten spijt, is er nog geen concrete belangstelling voor Blind. Ajax wacht af.” In de Spaanse pers wordt er ondertussen hevig gespeculeerd over de international.

Blind postte zondag namelijk een foto op Instagram, waarop hij met vrienden te zien was op een jacht in Catalonië. El Mundo Deportivo kopte bijvoorbeeld in koeienletters Blind, in Barcelona. De krant sluit niet uit dat Blind niet alleen genoot van de Spaanse zon, maar ook met een mogelijke transfer bezig was.

Dat lijkt vergezocht, maar zaakwaarnemer Rob Jansen gaf vrijdag in Voetbal International wel aan dat het in de ‘lijn der verwachting ligt dat er voor Daley veel interesse ontstaat’. Trainer Frank de Boer hoopt de 24-jarige Blind nog ten minste één seizoen bij Ajax te kunnen houden en de speler ligt ook nog tot de zomer van 2016 vast.

Tekst: Voetbalzone

Related posts