De Boer geeft Klaassen aanvoerdersband: ‘Hij verdient het’

Davy Klaassen was aan Ajax-zijde zaterdag de aanvoerder in het duel met Real Sociedad. Mede door de afwezigheid van zowel Niklas Moisander als Daley Blind en Nicolai Boilesen droeg Klaassen de aanvoerdersband.

“Het maakt me trots dat ik bij afwezigheid van een aantal jongens de band mag dragen. Ik mag en moet nu nog meer van mezelf eisen, dat zullen anderen ook gaan doen. Ik denk dat dat alleen maar goed is, dat je naar een hoger plan geduwd wordt”, aldus Klaassen.

Volgens De Boer is het een signaal in de richting van Klaassen, die bij bestempelt als ‘een protégé uit de Ajax-jeugd’. “Dus hij verdiende het, ik wilde laten zien dat hij een belangrijk persoon en cultuurdrager is”, aldus De Boer over Klaassen, die sinds 2004 in Amsterdam speelt.

Tekst: Soccernews

Related posts