QPR: ‘Persoonlijk eisen Sigthórsson blokkeren momenteel een transfer’

De persoonlijke eisen van Kolbeinn Sigthórsson blokkeren momenteel een transfer van de spits naar Queens Park Rangers, zo meldt Harry Redknapp, manager van de Londense club. Eerder deze week berichtten Engelse media dat Ajax en QPR een akkoord bereikten over een transfersom van circa 6,5 miljoen euro.

“We hebben contact gelegd met Ajax over hem en nu sleept het zich voort, dus ik weet niet hoe het gaat lopen”, zei Redknapp tijdens de presentatie van Rio Ferdinand bij QPR. “Om de deal rond te krijgen, moet QPR nog tot een akkoord met hem persoonlijk komen”, liet de oefenmeester optekenen.

Sigthórsson staat al drie seizoenen onder contract in Amsterdam en kwam in die periode tot 59 competitiewedstrijden. Daarin maakte de aanvaller 24 treffers. Zijn contract loopt nog één jaar door en zowel Ajax als Sigthórsson staat open voor een transfer.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts