Ajax kijkt weer rond in Oost-Europa en heeft Montenegrijn Nikola Vujnovic(17) op proef

Nikola Vujnovic heeft deze zomer de kans gekregen een contract in de wacht te slepen bij Ajax. De zeventienjarige Montenegrijn traint inmiddels al een week met de beloften de van de regerend landskampioen. Het is niet duidelijk hoe lang Vujnovic, die onder contract staat bij FK Radnicki Obrenovac, in Amsterdam zal blijven.

Vujnovic, aanvaller van beroep, debuteerde twee seizoenen geleden in het eerste elftal van Radnicki, dat uitkomt op het derde niveau in zijn land. In zijn eerste seizoen bleef zijn inbreng nog beperkt tot slechts één optreden, een jaar later mocht hij al zestien keer meespelen met de hoofdmacht.

Sinds kort is Vujnovic bovendien international van Jong Montenegro. Daarvoor doorliep de aanvaller diverse andere vertegenwoordigende elftallen. De komende periode zal de jonge Montenegrijn actief blijven bij de beloften, waarna er al dan niet een besluit genomen zal worden of hij in aanmerking komt voor een contract.

Tekst: Soccernews

Related posts