Oud-Ajacied Mitchell Donald voor twee jaar naar Russische Mordovya Saranks

Mitchell Donald is de volgende speler die Roda JC Kerkrade achter zich laat. De middenvelder heeft de Limburgers per direct verlaten en gekozen voor een lucratieve overstap naar Mordovya Saranks.

Mordovya Saranks is een club die op het hoogste niveau van Rusland uitkomt. Donald heeft een contract voor twee seizoenen getekend en maakt vooral in financieel opzicht een enorme klapper door de transfer. Roda JC liet in een eerder stadium al weten open te staan voor een transfer van de voormalig jeugdinternational. Onduidelijk is of de Limburgers een transfersom hebben ontvangen.

Eerder zag het gedegradeerde Roda JC ook Guus Hupperts, Anouar Kali, Kees Luijckx, Filip Kurto en Mark-Jan Fledderus al vertrekken. De 25-jarige Donald stond sinds 2010 onder contract bij Roda, dat hem destijds overnam van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts