Ajacied ziet kansen liggen na blessure concurrent: ‘Hoop op veel minuten’

Ruben Ligeon hoopt zich in de kijker te spelen bij Frank de Boer. Nu vaste rechtsback Ricardo van Rhijn enkele weken zoet is met een hamstringblessure, ruikt Ligeon zijn kans. “Ik voel geen extra druk, het voelt bijna hetzelfde. Alleen is Ricardo er nu niet bij.”

“Ik voel dat ik meer kan gaan spelen dan vorig seizoen”, zegt de 22-jarige verdediger, die geveld werd door blessureleed en vooral voor Jong Ajax uitkwam. “De focus is er altijd en dat wordt niet anders. Ik blijf scherp en doe mijn best. Ik voel me goed. We zijn bijna drie weken bezig en het gaat steeds beter.”

“Of dit mijn seizoen gaat worden? Ik hoop het”, vertelt Ligeon voor de camera van Ajax TV. “Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt met veel minuten. Vorig seizoen speelde ik niet zoveel als ik zou willen, mede door twee langdurige blessures. Dan is het seizoen al bijna klaar.”

Tekst: Soccernews

Related posts