‘Zuid-Afrikaans talent Domingo(18) maakt indruk en tekent spoedig contract’

Haashim Domingo heeft de afgelopen twee weken indruk gemaakt bij Ajax. De achttienjarige aanvallende middenvelder was op proef bij de Amsterdamse club en volgens het Zuid-Afrikaanse Soccer Laduma tekent het talent eerdaags een contract bij de regerend Nederlands kampioen.

Domingo is afkomstig van Ajax Cape Town en liep stage bij het Jong Ajax van Jaap Stam, maar overtuigde ook Frank de Boer. Hij werd afgelopen seizoen verkozen tot Urban Warrior, als het talent van het jaar. Die award kreeg hij uit handen van Marc Overmars. Het eerder genoemde media zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Ajax.

Eerder maakten Thulani Serero, Benni McCarthy en Steven Pienaar al de overstap van Ajax Cape Town naar Ajax. Domingo stapte niet heel lang geleden over naar ExtraTime, een managementbureau waar Ajax een zeer goede relatie mee heeft.

Tekst: Voetbalzone

Related posts