Marcus Bay verwacht in september rentree te maken na lang blessureleed

Marcus Bay stond lange tijd aan de kant met een liesblessure. Maar het einde is in zicht. De middenvelder verwacht in september weer in actie te kunnen komen, zo verteld hij tegenover het Deense Tipsbladet. Zijn eerste jaar is hem zwaar gevallen. “De intensiteit van de training ligt bij Ajax veel hoger. De fysieke training is tien keer zwaarder dan in Brøndby. Maar je wil je zoveel mogelijk verbeteren in de beginfase. Daardoor doe je zoveel dat je je lichaam overbelast. Het is echt zwaar voor je lichaam om elke dag hard te trainen. Je moet erbij bedenken waar je het voor doet. Dat het het uiteindelijk allemaal waard is als je in het eerste elftal komt en kan uitgroeien tot een topspeler.”

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2013: Bay: ‘Bij Ajax de beste kans om door te breken’ (Incl. video)
09-07-2013: ‘Bay tekent vrijdag contract voor drie jaar’
06-07-2013: Ajax haalt met Markus Bay(16) wederom een jonge Deense middenvelder

Related posts