De Boer neemt Bazoer, Tete, Leeuwenburgh en Alblas mee naar zesdaags trainingskamp in De Lutte

Riechedly Bazoer mag zich op het zesdaagse trainingskamp laten zien aan Frank de Boer. De trainer van Ajax heeft de zeventienjarige verdediger annex middenvelder meegenomen naar De Lutte. Ook onder anderen Kenny Tete, Peter Leeuwenburgh en Norbert Alblas krijgen de kans.

Vijf spelers van Jong Ajax zijn alleen de eerste trainingsdag aanwezig, te weten Anwar El Ghazi, Xavier Mous, Haashim Domingo, Sheraldo Becker en Queensy Menig. Aankopen Nick Viergever, Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik zijn er ook bij. Robert Muric is nog niet speelgerechtigd en kampt bovendien met een enkelblessure.

Ajax oefent zaterdag tegen Achilles’29 en Real Sociedad. Eerder speelde Ajax al tegen SDC Putten (1-13), Wacker Innsbruck (1-5), SV Hönnepel/Niedermörmter (6-0) en Aalborg (2-2).

Related posts