De Boer lovend over Kroatisch talent: ‘Hij doet me denken aan Robben’

Trainen kan hij nog niet vanwege een blessure en hij is ook nog niet speelgerechtigd, maar toch weet Frank de Boer al vrij zeker dat Robert Muric een goede speler kan worden. De Ajax-trainer is lovend over de achttienjarige Kroaat.

“Hij doet me qua stijl een beetje denken aan Arjen Robben. Vanaf rechts komt hij met zijn linkerbeen vaak naar binnen. Hij heeft veel dreiging, gaat graag op een tegenstander af en heeft een vrij goede steekbal in huis”, vertelt De Boer in AjaxLife.

Voorlopig zit Dinamo Zagreb een transfer van de aanvaller nog in de weg. De club spreekt van een onrechtmatige overstap. “Marc Overmars en onze advocaat kennen de precieze stand van zaken. We hopen dat de zaak Muric zo snel mogelijk voorkomt en dat hij dan bij ons kan aansluiten. Ik ga er vanuit dat we hem gecontracteerd hebben”, aldus De Boer.

Tekst: Soccernews

Related posts