Blind haalt opgelucht adem: ‘Volgens de arts valt de schade mee’

Daley Blind dacht zaterdagavond even te moeten vrezen voor een zware blessure. Door een botsing met Oscar moest de Ajax-verdediger zich laten vervangen. De Braziliaanse middenvelder kwam hard tegen de knie van Blind aan.

“Ik had al wat last van de buitenband van mijn knie. Maar volgens de arts valt de schade mee. Er was niets ernstigs te zien”, vertelt de linksback van Oranje na afloop tegenover de NOS. Blind zette zijn naam op het scorebord door de 2-0 voor zijn rekening te nemen.

De mandekker nam een afvallende bal aan met zijn linkervoet om vervolgens met rechts raak te schieten. Het was zijn eerste interlanddoelpunt. “De bal viel zomaar voor mijn voeten. Ik dacht: zal ik ‘m nog een keer goed leggen of niet. Maar ik heb toen toch maar in één keer uitgehaald. Ik zal dit niet snel vergeten.”

Tekst: Soccernews

Related posts