Supportersgroep PEC Zwolle boycotten wedstrijd om Johan Cruijff Schaal

De PEC Zwolle supportersgroep Far East Ultras (FEU) heeft een boycot afgekondigd voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax om de Johan Cruijf Schaal begin augustus.

De fans balen van de verplichte buscombi en vinden de prijs voor een toegangkaartje veel te hoog. De kaartverkoop voor de wedstrijd tussen de bekerwinnaar en de kampioen van de eredivisie is deze week van start gegaan.

De supportersvereniging PEC Zwolle laat bij monde van voorzitter Freddy Eikelboom weten ook niet blij te zijn met de verplichte buscombi en de bijbehorende prijs. “Dit is wederom niet heel gastvrij te noemen van de gemeente Amsterdam. De vorige keer dat we in de Arena speelden, ging het behoorlijk mis met de manier waarop we door de politie werden behandeld. Nu dit weer. Ik was liever naar rotterdam gegaan.”

Tekst: De Stentor

Related posts