‘Poulsen is ontzettend kritisch en denkt aan pensioen’

Het is nog maar de vraag of we Christian Poulsen komend seizoen terugzien op de voetbalvelden. De routinier uit Denemarken vertrok bij Ajax en hij zou enkele aanbiedingen op zak hebben, maar Poulsen is bijzonder kritisch. Hij heeft al flink wat clubs afgewezen, klinkt het in de Deense media.

De 34-jarige Poulsen wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Denemarken en ook het Franse Évian TG zou Poulsen weer willen hebben. Daar stond de veteraan in het seizoen 2011/12 ook al onder contract. Het is echter nog maar de vraag of Poulsen zin heeft in een terugkeer naar respectievelijk Denemarken en Frankrijk.

De kans is dus aanwezig dat Poulsen zijn schoenen aan de wilgen hangt. De 92-voudig international van Denemarken kan hoe dan ook terugkijken op een prachtige carrière. Hij verdedigde in zijn profloopbaan de kleuren van onder meer Schalke 04, Sevilla, Juventus en Liverpool.

Tekst: Voetbalzone

Related posts