Verhuur Meleg aan Cambuur nog niet zeker: ‘Misschien kiest hij voor een andere club’

De berichten over een definitieve transfer van Dejan Meleg naar SC Cambuur Leeuwarden zijn erg voorbarig. De Friezen willen de aanvaller graag huren van Ajax, maar zijn nog niet zeker van zijn komst.

Dat laat technisch directeur Marcel Keizer in gesprek met Omrop Fryslan. “Het kan net zo goed zijn, dat hij voor een andere club kiest, maar we zijn wel op zoek naar een dergelijke aanvallende versterking”, geeft Keizer toe. Cambuur zag de huurlingen Jody Lukoki en Elvis Manu terugkeren naar respectievelijk Ajax en feyenoord, waardoor het erg dun in de vleugelspitsen zit.

Overigens lijkt Meleg wel degelijk op weg naar Leeuwarden, gezien de woorden van zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegenover Ajax Showtime. “Een verhuur aan Cambuur zou heel mooi zijn voor Dejan. Een jaar veel spelen op Eredivisie-niveau zou beter zijn dan nog een jaar in de Jupiler League.”

Tekst: Soccernews.nl

Related posts