Cuenca heeft met Deportivo La Coruna al snel een nieuwe werkgever gevonden

Isaac Cuenca heeft weinig tijd nodig gehad om een nieuwe werkgever te vinden. Barcelona en de vleugelspeler besloten donderdag het nog één jaar doorlopende contract te ontbinden en enkele uren later ondertekende hij een overeenkomst met Deportivo La Coruna.

De nieuwe werkgever van Cuenca maakte donderdag zijn komst wereldkundig via de officiële website van de club. De vleugelspeler ondertekende een contract voor één seizoen bij de club waar Roy Makaay in een ver verleden furore maakte.

Cuenca maakte sinds 2011 deel uit van de selectie van Barcelona. Bij de Catalaanse grootmacht kwam hij slechts tot dertig wedstrijden. In 2013 speelde de Spanjaard enkele maanden op huurbasis bij Ajax, dit werd echter geen groot succes.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts