Ajax speelt op zaterdag 19 juli tegen Real Sociedad en Achilles’29

Ajax speelt op zaterdag 19 juli ter afsluiting van het trainingskamp in De Lutte twee oefenwedstrijden. Het oefenduel met Real Sociedad in Hardenberg was onlangs al bekendgemaakt. Daar is nu een oefenwedstrijd tegen Achilles ’29 aan toegevoegd. Het duel met de club uit de Jupiler League wordt op het complex van SV De Lutte gespeeld. De aftrap is om 11:00 uur. Informatie over kaartverkoop volgt.

De Ajax-selectie zal 19 juli worden opgedeeld in twee teams. Het ene deel van de selectie speelt tegen Real Sociedad op sportpark De Boshoek in Hardenberg. De aftrap is om 14:30 uur. Het andere deel van de selectie speelt eerder op de dag om 11:00 uur een oefenwedstrijd tegen Achilles. Dit om, net als vorig jaar, de volledige A-selectie qua hoeveelheid wedstrijdminuten een zo vergelijkbaar mogelijke voorbereiding te laten hebben.

Kaarten voor Ajax – Real Sociedad in Hardenberg zijn hier verkrijgbaar. Informatie over de kaartverkoop voor Ajax – Achilles volgt.

Tekst: Ajax.nl

Related posts