‘FC Barcelona vindt eindelijk nieuwe clubs voor oud-Ajacieden’

FC Barcelona lijkt binnen een week afscheid te nemen van Isaac Cuenca en Bojan Krkic. Diverse Spaanse media melden dat de twee aanvallers op het punt staan om te vertrekken uit Catalonië.

Deportivo La Coruña heeft inmiddels een akkoord bereikt met FC Barcelona over de transfer van Cuenca. Onduidelijk is of de Spaanse club de rechtsbuiten wil huren of kopen. De dribbelaar, die in het verleden zonder al te veel succes op huurbasis uitkwam voor Ajax, moet nog wel medisch gekeurd worden.

Ook Bojan lijkt bij Barcelona op weg naar de uitgang. Olympiakos Piraeus en Málaga hebben zich officieel gemeld voor de spits, die het afgelopen seizoen weinig indruk maakte bij Ajax. Ook Torino is nog altijd in de markt voor het voormalige supertalent.

Tekst: Soccernews

Related posts