‘Ajax wimpelt eerste bod uit Engeland voor Sigthorsson af’

Queens Park Rangers heeft een eerste bod uitgebracht op Kolbeinn Sigthorsson. De Engelse promovendus wil de IJslander graag naar Londen halen, maar zal dan wel met meer geld over de brug moeten komen. Ajax heeft het bod namelijk afgewimpeld.

Volgens de Londense krant De Standard heeft Queens Park Rangers ruim zes miljoen euro geboden voor Sigthorsson. De spits mag vertrekken bij Ajax, maar de Nederlandse landskampioen wil wel meer voor hem ontvangen. In 2011 kwam hij van AZ naar Ajax voor zo’n vier miljoen euro.

Hij scoorde 24 keer voor Ajax, maar was wel geregeld geblesseerd. Ondertussen zijn er deze zomer al twee aanvallers aangetrokken: Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik. Hierdoor mag Sigthorsson bij een goed bod vertrekken.

Tekst: Soccernews

Related posts