Vertonghen: ‘Ik denk dat Nederland Argentinië uit het toernooi gooit’

Jan Vertonghen denkt dat het wereldkampioenschap voor Argentinië na de halve finale voorbij is. De linksback van de Rode Duivels was namelijk niet gecharmeerd van het spel van de Argentijnen tegen België. Toch won Argentinië met 1-0.

“Ik denk dat Nederland Argentinië uit het toernooi gooit, ik denk dat echt. Nederland heeft een zeer sterke ploeg en speelt goed voetbal. Ze zijn altijd rustig aan de bal en hebben de kwaliteit om Argentinië uit te schakelen”, de ex-Ajacied in gesprek met GOAL.

Ook sprak de voormalig speler van Ajax over de uitschakeling van België. Voor het eerst sinds 1986 kwamen de Belgen verder dan de achtste finales “Er is een gevoel van tevredenheid wanneer je na zo’n lange tijd weer eens verder komt dan de achtste finales. Maar het gevoel dat we verder konden gaan overheerst”, aldus Vertonghen.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts