‘Ajax opnieuw in gesprek met Queens Park Rangers over verkoop Sigthórsson’

Ajax heeft Siem de Jong verkocht aan Newcastle United en raakt mogelijk nog een aanvaller kwijt aan een club uit Engeland. Queens Park Rangers toonde in januari al belangstelling voor Kolbeinn Sigthórsson en West London Sport claimt dat de interesse nieuw leven is ingeblazen: de gesprekken tussen Ajax en QPR over een transfersom zouden inmiddels geopend zijn.

De 24-jarige Sigthórsson kon zoals gezegd in januari al naar QPR, maar hij wilde Ajax niet tussentijds verlaten en voelde ook niet veel voor voetballen in de Championship. De Londenaren wisten echter te promoveren en spelen volgend seizoen dus weer in de Premier League. Dit ziet Sigthórsson wél zitten en Ajax is ook bereid om mee te werken aan een vertrek van de IJslander.

Sigthórsson heeft nog een contract voor een jaar in Amsterdam en Ajax heeft zich bovendien al voorbereid op een transfer, door zich te versterken met Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic. In het shirt van Ajax maakte Sigthórsson in drie jaar tijd 24 doelpunten in 59 competitiewedstrijden.

Tekst: Voetbalzone

Related posts