Sheraldo Becker verlengt contract

Ajax en Sheraldo Becker hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2014. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2014 en loopt tot en met 30 juni 2017.

Becker werd op 9 februari 1995 geboren in Amsterdam. De aanvaller speelt sinds 2004 in de jeugdopleiding van Ajax. De jeugdinternational speelde dit seizoen 14 officiële wedstrijden in Jong Ajax, waarin hij één keer tot scoren kwam.

Sheraldo Becker speelt al elf seizoenen bij Ajax en tekende deze donderdag zijn tweede contract bij de club. ,,Net als drie jaar geleden bij mijn eerste contract ben ik ontzettend blij. Dit is echt een beloning voor mij. Nu moet ik bij Jong Ajax laten zien dat ik de beste ben en mijn voeten moeten laten spreken.”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij dat de aanvaller niet is ingegaan op interesse vanuit het buitenland, maar bij Ajax wil blijven: ,,Sheraldo bezit een kwaliteit die niet heel veel aanwezig is in de selectie of bij de beloften. Hij heeft pure snelheid. Nu moet hij dat wapen verder uitbouwen, beter worden en dan kunnen we veel plezier aan hem beleven.”

Tekst: Ajax.nl

Related posts