Lazic heeft heimwee en wil terug naar de Eredivisie

Boban Lazic wil na vijf maanden in het buitenland alweer terug naar Nederland. De aanvaller maakte in februari de overstap van Jong Ajax naar Olympiakos, maar heeft last van heimwee en hoopt deze zomer bij een club in de Eredivisie te kunnen tekenen.

Lazic gaat hoogstwaarschijnlijk niet in op de aanbieding van Olympiakos, dat de jonge Nederlandse aanvaller voor drie seizoenen wil strikken. “Ik heb het heel moeilijk gehad in Griekenland. Ik ben een familie-mens en zat daar toch alleen”, zegt het talent in gesprek met Voetbal International.

“Er ligt een mooi contract voor mij klaar bij Olympiakos, maar dat heb ik nog niet ondertekend. Ik ben nu transfervrij en wil me heel graag bewijzen in de Eredivisie. Ook mijn zaakwaarnemer Mino Raiola acht dat het beste voor mij”, aldus de oud-Ajacied.

Tekst: Soccernews

Related posts