Ajax contracteert jeugdspeler Bousbiba

Ajax heeft Daoud Bousbiba (15 januari 1995) gecontracteerd. De voormalige A-junior is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Het komende seizoen maakt hij deel uit van de selectie van Jong Ajax.

Voor deze speler betreft het zijn eerste contract. De verbintenis kent een looptijd van 2 jaar, tot en met 30 juni 2016. In het contract is voor Ajax een optie opgenomen voor nog een jaar, tot en met 30 juni 2017.

Net als voor de drie spelers die dinsdag hun eerste contract tekenden, moet Bousbiba zich binnen die termijn bewijzen. Zoals Overmars dinsdag al zei: ,,Iedere training, iedere wedstrijd moeten deze spelers Jong Ajax-trainers Andries Ulderink en Jaap Stam proberen te overtuigen van hun kwaliteit.”

,,Dat ik dit contract heb getekend is geweldig, fantastisch”, reageerde de buitenspeler donderdag enthousiast voor de camera van Ajax TV. ,,Hier droomde ik als kleine jongen van. De komende weken moet ik fit worden en dat dan blijven. Vervolgens wil ik mijn minuten pakken in de Jupiler League en van daaruit naar Ajax 1!”

Tekst: Ajax.nl

Related posts