Komst van international van Peru naar Ajax afgedaan als onzin

Begin juni kwam het bericht naar buiten dat liefst vier Nederlandse clubs achter Irven Ávila aan zouden zitten. De international van Peru zou op de belangstelling van Ajax, psv, FC Twente en FC Groningen kunnen rekenen.


Diverse media uit Peru weten dat de Amsterdammers dicht bij het binnenhalen van Ávila zijn. Volgens Voetbal International en De Telegraaf is daar echter niets van waar. Hij staat zelfs niet op de scoutingslijst, waardoor een mogelijke komst totaal niet aan de orde is.

Frank de Boer sprak in een eerder stadium al uit dat de selectie volgens hem rond is. Ook na het vertrek van Siem de Jong naar Newcastle United gaat Ajax geen nieuwe spelers binnenhalen, zo verwacht De Boer.

Tekst: Soccernews

Zie eerder bericht:
29-05-2014: ‘Aanvaller Avila(23) uit Peru doet transferverzoek na interesse Ajax’

Related posts