‘Ajax wacht gesprekken tussen Barcelona en Liverpool in Londen af’

Liverpool en Barcelona praten woensdag in Londen over een eventuele transfer van Luis Suárez naar Spanje, zo schrijven diverse media in Engeland woensdag. De 27-jarige aanvaller staat open voor een transfer naar de Primera División, waar Barcelona en aartsrivaal Real Madrid al enige tijd als mogelijke bestemmingen voor de Uruguayaans international worden gezien.

Suárez kwam in januari 2011 over van Ajax en was sindsdien goed voor 82 doelpunten in 133 duels in het tenue van Liverpool. Ajax houdt de ontwikkelingen rondom de aanvaller nauwlettend in de gaten. Ajax bedong immers een doorverkooppercentage bij de verkoop van Suárez aan Liverpool. Een zomerse transfer zal de Amsterdamse club derhalve miljoenen opleveren.

Tekst: Voetbalzone

Related posts