Zwolle en Cambuur tonen interesse in Lukoki

Jody Lukoki staat in de belangstelling van PEC Zwolle en sc Cambuur, zo vertelt zijn zaakwaarnemer zojuist aan Ajaxinside.nl. De snelle buitenspeler speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Cambuur. Lukoki kon Ajax daar, ondanks hij bijna alle wedstrijden speelde, niet genoeg van zijn kwaliteiten overtuigen en mag vertrekken uit Amsterdam.

”Cambuur heeft, net als PEC Zwolle, interesse ja. Ajax wil op dit moment echter alleen verkopen”, vertelt de Chiel Dekker, Lukoki’s zaakwaarnemer. Of zowel PEC als Cambuur de transfersom voor Lukoki willen betalen is de vraag. Volgens de zaakwaarnemer van de aanvaller willen ze de goede oplossing voor de aanvaller vinden. ”Ik heb geen idee of hij daadwerkelijk naar PEC of Cambuur vertrekt. We hebben op dit moment nog twee maanden om de juiste oplossing te vinden. Dat kan zijn in binnen -en buitenland.”

Tekst: Ajaxinside

Related posts