Terugkeer mogelijk: ‘Ajax onderhoudt nauw contact met management van Sneijder’

Ajax lijkt hoop te houden op een terugkeer van Wesley Sneijder naar Ajax. De middenvelder is momenteel met het Nederlands elftal actief op het wereldkampioenschap en wat er daarna gaat gebeuren, is nog de vraag. Volgens Fanatik houdt de clubleiding van Ajax in ieder geval nauw contact met de speler zelf en zijn management. Ondanks dat een spoedige terugkeer niet lijkt plaats te vinden, hoopt de club in de toekomst alsnog op de terugkeer van Sneijder.

Na het WK wordt niet uitgesloten dat Sneijder een toptransfer maakt. Naar verluidt zijn onder andere Manchester United, Atlético Madrid en Tottenham Hotspur geïnteresseerd in de international van het Nederlands elftal. Wellicht keert de dertigjarige middenvelder na zo’n avontuur terug naar Ajax.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts