‘Emanuelson naar AS Roma’

Urby Emanuelson staat op het punt een contract te tekenen bij AS Roma, zo meldt 433.nl. De oud-Ajacied vertrekt transfervrij bij AC Milan. De veelzijdige speler zou al in Rome zijn voor een medische keuring bij de nummer twee van Italië. In 2007 was Emanuelson ook al dicht bij een transfer naar AS Roma. Destijds voetbalde hij voor Ajax.

De linkspoot speelde de afgelopen seizoenen bij AC Milan met wisselend succes. Ook werd hij nog een half jaar uitgeleend aan Fulham. Het contract van Emanuelson liep dit seizoen af en de Italiaanse club besloot die verbintenis niet te verlengen. AS Roma hapte meteen toe. Het afgelopen seizoen maakte Emanuelson duidelijk open te staan voor een terugkeer bij Ajax. Of Ajax ook daadwerkelijk interesse had in de diensten van de Amsterdammer is niet bekend. In Rome zal Emanuelson samen gaan spelen met de Nederlander Kevin Strootman.

Tekst: Ajaxinside

Related posts