De Boer: ‘Dit zijn perfecte omstandigheden’

De selectie van Ajax is op dit moment in Oostenrijk om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. De manschappen van Frank de Boer hebben een korte vakantie achter de rug. “Het is alsof je niet bent weggeweest.”

“Het is niet zo erg om dit weer te trainen. Een regenbui heb je liever niet, maar af en toe is dat ook wel weer goed voor het veld. Gelukkig is het hier niet zo ontzettend heet. Een graadje over achttien, misschien 22 graden met het zonnetje erbij. Dit zijn perfecte omstandigheden.”

“Dit is de voorbereiding en daar wordt de basis gelegd. Dat moeten de spelers beseffen. Iedereen heeft veel kwaliteit en daarom zal er veel concurrentie zijn. Dus laat het maar zien”, zo laat De Boer aan Ajax TV weten.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts