Doelman Mous mee op trainingskamp: ‘Een betere start van het seizoen kan ik me niet wensen’

Xavier Mous gaat met Ajax mee op trainingskamp naar Oostenrijk. De talentvolle doelman kreeg enigszins verrassend een uitnodiging van trainer Frank de Boer en is daar vanzelfsprekend enorm blij mee.

“Een betere start van het seizoen kan ik me niet wensen”, jubelt Mous op de clubsite van Ajax. “Ik wil mezelf de komende week laten zien, alles eruit halen wat erin zit. En dan zien we wel waar het schip strandt. Ik heb een keer eerder meegetraind met het eerste, afgelopen winter tijdens een interlandperiode. Dat was al heel gaaf. En nu mag ik een hele week mee.:

Heel voorzichtig droomt de achttienjarige keeper ook al van wat speelminuten in een oefenwedstrijd, zo geeft hij toe. “Je hoopt natuurlijk dat je een keer een kans krijgt. Het kan snel gaan. Maar alleen al het feit dat ik mee mag naar Oostenrijk, vind ik een heel mooie beloning.”

Tekst: Soccernews.nl

Related posts