Sporkslede hersteld van zware blessure: ‘Ik wil iedereen bedanken’

Fabian Sporkslede heeft zaterdagmiddag zijn eerste wedstrijd gepeeld na een lange periode van blessureleed. De middenvelder stond in totaal negen maanden buitenspel nadat hij zijn enkel had gebroken. Tegen SDC Putten (13-1 winst) kwam Sporkslede weer aan spelen toe.

Op facebook schrijft Sporkslede het volgende:
“9 Maanden geleden brak ik mijn enkel en vertelde ze mij in het ziekenhuis dat er een kans was dat het nooit meer helemaal goed kon komen. Na 5maanden kreeg ik een terugslag en ik zat in de put. Want ik wilde alleen maar voetballen. Ik bleef hard werken, niet denkend aan de verloren tijd, maar aan het moment dat ik terug zou zijn en alle mooie herinneringen. Na mijn rentree gister met Ajax 1 wil ik de mensen die vanaf dag 1 mij volledig steunden heel erg bedanken. Mijn ouders in het speciaal! Dat vergeet ik nooit. En ik wil God bedanken voor al mijn zegeningen. Ups and downs but Bless never the less”.

Related posts