De Boer tevreden: ‘Milik was steeds aanspeelbaar en maakte een mooie spitsengoal’

Frank de Boer is tevreden over de manier waarop zijn elftal zich heeft laten zien in de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. Amateurclub SDC Putten werd met 1-13 verslagen en de oefenmeester gaf de aanwinsten Nick Viergever, Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic hun eerste speelminuten in het shirt van Ajax.

Viergever en Milik kwamen meteen tot scoren voor de Nederlandse topclub. Zivkovic wist het net niet te vinden. “Milik was steeds aanspeelbaar en maakte ook nog een mooie spitsengoal. Viergever kreeg natuurlijk niet veel te doen”, gaf De Boer na afloop van het oefenduel aan op de officiële website van de club uit Amsterdam.

Jongeling Anwar El Ghazi, die in 2013 werd overgenomen van Sparta Rotterdam, maakte met drie treffers misschien nog wel de meeste indruk aan de kant van Ajax. ” El Ghazi heeft zijn visitekaartje wel afgegeven met drie mooie goals, wat dat betreft is het prettig dat ik nu een ruime selectie met veel goede spelers heb om uit te kiezen. Je weet nooit wie er misschien weggaan, dan moet zijn opvolger al klaarstaan”, besluit hij.


Arek Milik debuteerde bij Ajax 1 met een treffer tegen SDC Putten


Tekst: Soccernews.nl

Related posts