Schöne: ‘Ik ben gelukkig bij Ajax en ben niet op zoek naar een andere club’

Lasse Schöne is niet van plan om Ajax deze zomer zomaar in te ruilen voor een andere club. De middenvelder annex aanvaller heeft het uitstekend naar zijn zin bij de kampioen van de Eredivisie en sluit daarom niet uit dat hij zijn nog één jaar lopende contract uitdient.


“Als er iets interessants komt die ik echt om sportieve redenen zie zitten, zal ik het overwegen. Maar ik ben nu echt gelukkig bij Ajax en ben niet op zoek naar een andere club”, geeft de Deen aan in gesprek met Berlinge. Onlangs werd Schöne genoemd bij AC Milan, maar dat bericht doet hij af als onzin. “Ik ben daar niet mee bezig, want dat was slechts een gerucht.”

Ajax nam Schöne twee jaar geleden transfervrij over van NEC en daarom heeft de Deens international toestemming gekregen om zijn contract te mogen uitdienen. Ajax hoeft geen transferbedrag te ontvangen voor Schöne. “Ik hoop dit seizoen mijn prestatie van afgelopen seizoen te kunnen herhalen. En met Ajax zoveel mogelijk titels te behalen, die honger stilt nooit bij Ajax”, besluit hij.

Tekst: Soccernews

Related posts