‘Real Madrid heeft veertien miljoen euro over voor Cillessen’

Jasper Cillessen begon het afgelopen seizoen nog in de Jupiler League, maar verdreef Kenneth Vermeer uit de basis bij het eerste elftal van Ajax en verdiende een ticket voor het WK. De doelman is tijdens het toernooi de eerste doelman van het Nederlands elftal en werd alleen nog gepasseerd door twee strafschoppen en een wereldgoal van Tim Cahill. Hij maakt een prima indruk.

De goede prestaties van Cillessen blijven ook in het buitenland niet onopgemerkt en zelfs Real Madrid zou nu aan de Nederlandse keeper denken. Dat claimt Sport1. De Champions League-winnaar houdt rekening met een vertrek van clubicoon Iker Casillas, die in de competitie geen basisspeler is en daarom denkt aan een transfer naar het buitenland.

Mocht Casillas inderdaad vertrekken, dan zou de 25-jarige Cillessen in beeld komen als opvolger. Er wordt beweerd dat Real veertien miljoen euro zou willen betalen voor de Ajacied, die tot dusver 34 competitiewedstrijden voor Ajax keepte. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2016.Tekst: Voetbalzone

Related posts