‘Málaga ziet wel brood in Ajax-huurling en brengt bod uit’

De kans dat Bojan Krkic volgend seizoen weer voor Ajax speelt, wordt steeds kleiner. Volgens de Spaanse krant AS heeft Málaga CF namelijk serieuze belangstelling voor de spits van FC Barcelona.

De 23-jarige Bojan heeft bij FC Barcelona nog een contract tot de zomer van 2015, maar mag desondanks vertrekken. Zelf heeft het voormalig supertalent al meerdere malen laten weten een terugkeer naar Ajax, waar hij het afgelopen seizoen op huurbasis niet veel indruk wist te maken, best te zien zitten. Ajax is echter minder happig op een hereniging.

Málaga hoopt nu van de situatie te profiteren door Bojan te verleiden tot een overstap naar Andalusië. In tegenstelling tot Ajax, dat de optie heeft om de kleine dribbelaar transfervrij over te nemen, zal Málaga wel een kleine transfersom op tafel moeten leggen om een transfer te realiseren.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts