Ajax strikt Olympique Lyon als 2e tegenstander voor oefenduel op 12 juli

Nadat Aalborg BK het onderlinge treffen tegen Ajax op 12 juli (14.30 uur) al bekendmaakte, heeft donderdaggmiddag het Franse Olympique Lyon tijdens een persconferentie haar programma van de voorbereiding bekendgemaakt. Ook zij spelen op 12 juli in Amsterdam tegen Ajax. Het aanvangstijdstip is niet bekendgemaakt.


Zoals bekend wil Frank de Boer het liefst in de voorbereiding twee duels op dezelfde dag afwerken om de spelers dezelfde trainingsopbouw te kunnen geven. Het experiment daarmee vorig seizoen beviel goed.

Ajax trof Olympique Lyon drie seizoenen geleden voor het laatst in de Champions League. Ajax opent de oefencampagne zaterdag met een wedstrijd tegen de amateurs van SDC Putten. Verder spelen de Ajacieden in de voorbereiding tegen onder meer FC Wacker Innsbruck en Real Sociedad.


Related posts