B1-spelers Dilrosun en Mensah in nadrukkelijke belangstelling van respectievelijk City en United

Ajax dreigt opnieuw het slachtoffer te worden van zijn sterke jeugdopleiding. Eén talent staat op het punt een contract te tekenen bij Manchester City, terwijl een andere tiener concreet in de belangstelling staat van Manchester United.

De zestienjarige Javairo Dilrosun is vrijwel zeker de eerste speler die Ajax verlaat voor Engeland. De aanvaller geldt als één van de beste spelers van de B1 en heeft al meerdere malen met Manchester City gesproken. De kampioen van Engeland heeft zich inmiddels ook officieel gemeld bij Ajax en hoopt de transfer zo snel mogelijk af te ronden, zo meldt Ajax Showtime.

Naast Dilrosun raakt Ajax mogelijk ook Timothy Fosu Mensah kwijt. De fysiek ijzersterke centrale verdediger heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester United. Als de mandekker alsnog kiest voor een langer verblijf in Amsterdam, gaat hij deel uitmaken van de A1.


B1-speler Javairo Dilrosun


Tekst: Soccernews.nl

Related posts