Kaartverkoop oefenwedstrijd Ajax in Hardenberg van start

De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd Ajax – Real Sociedad start vanavond. De wedstrijd wordt op zaterdag 19 juli op het veld van HHC Hardenberg gespeeld.

Tussen 19.00 en 20.30 uur is er een voorverkoop in de kantine van HHC op sportpark De Boshoek. Een tweede voorverkoopsessie is op donderdag 3 juli in de kantine. Ook tussen 19.00 en 20.30 uur. HHC benadrukt dat het niet mogelijk is om met de PIN te betalen. Een kaartje voor de oefenwedstrijd moet contant worden afgerekend.

Een kaartje kost voor jeugd van 4 tot en met 11 jaar 7,50 euro. Bezoekers die ouder zijn dan 11 jaar betalen 15 euro. Een plek op de tribune kost 5 euro extra, maar deze kaartjes gaan niet in de voorverkoop.

Naast de twee verkoopavonden zijn kaartjes ook te koop bij Brasserie de Markt, de Blauwe Shop en Prins Sport in Hardenberg.

Voor bezoekers die niet in de omgeving van Hardenberg wonen is het mogelijk om via internet kaarten te bestellen. Zij kunnen op de wedstrijddag op vertoon van een identiteitsbewijs het kaartje ophalen bij een loket op De Boshoek. Meer informatie over deze verkoopmethode is te vinden op de website van HHC: HHC Hardenberg.nlTekst: De Stentor

Related posts