Ajax krijgt ideale kans om Rasmus Falk in actie te zien tijdens Ajax – Aalborg op de Toekomst

Ajax speelt op 12 juli op trainingscomplex De Toekomst een oefenwedstrijd tegen Aalborg BK. Dat heeft de Deense topclub woensdag naar buiten gebracht via een bericht op de officiële website.

De wedstrijd tussen beide kampioenen zal gespeeld worden om 18.00 uur. Onduidelijk is nog of er toeschouwers welkom zijn bij de wedstrijd. Voor Ajax-talent Lucas Andersen heeft de wedstrijd een speciaal tintje, omdat de aanvaller in de zomer van 2012 Aalborg BK achter zich liet om naar Ajax te vertrekken.

Ajax kan bovendien nog eens extra profiteren van de oefenwedstrijd. Het is al een tijdje duidelijk dat Ajax serieuze belangstelling heeft voor Rasmus Falk en de Deense international staat onder contract bij Aalborg BK, waardoor hij van dichtbij bekeken kan worden door Ajax.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts