Heitinga blij met nieuwe club: ‘Kijk ernaar uit’

John Heitinga, de kersverse nieuweling van Hertha BSC, kan zijn geluk niet op. Hij kan niet wachten om zijn debuut te maken in het elftal van trainer Jos Luhukay. De 87-voudig international van Oranje heeft in Berlijn zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

“Ik wilde echt in de Bundesliga spelen, ik kijk ontzettend uit naar mijn tijd bij Hertha BSC”, zegt hij op de officiële site van zijn nieuwe werkgever. “Ik ben zeer benieuwd naar de ploeg en de toffe fans van Hertha BSC. Na Amsterdam, Madrid en Londen wordt Berlijn de volgende wereldstad waar ik mijn carrière voortzet.” De afgelopen maanden speelde de oud-speler van onder meer Ajax en Atletico Madrid bij Fulham, dat degradeerde naar het Championship.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts