Ajax begint rustig aan voorbereiding: ‘Ik weet nog niet of ik wegga’

Ajax is vandaag officieel begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar aanvoerder Siem de Jong was op eigen initiatief al enige tijd bezig om fit te geraken.

“Als je terugkomt, lijkt het altijd kort”, zegt De Jong over zijn vakantie tegen Ajax Life. “Maar ik heb mijn rust gepakt en het voelt voor mij als een nieuw seizoen. Hopelijk voelt het straks ook als een frisse start. Ik weet nog niet of ik wegga. Die kans is er natuurlijk wel. Op dit moment is mijn focus om weer helemaal fit te worden.”

“We zijn aan het opstarten, het is niet zo dat we meteen volle bak geven. De spieren moeten na de vakantie weer een beetje wakker worden. Na een training voel ik lichte spierpijn, maar dat is alleen maar goed. Merk je tenminste dat je iets hebt gedaan”, aldus De Jong.

Tekst: Soccernews

Related posts