Selectie Ajax Zaterdag bekend

Trainer Bart Logchies heeft zijn selectie voor de Ajax zaterdag rond. De hoogste amateurs van de club zullen komend seizoen debuteren in de Topklasse. Een aantal oud-jeugdspelers keert terug bij club.

Bij de spelers komt een aantal “oude” bekenden in de selectie van Logchies. Zoals Karim Bridji. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde onder andere in de Eredivisie met Volendam, Heracles en RKC Waalwijk. Ook Ralph Owusu en Djarno Hofland keren terug op het oude nest. Bovendien komt er een aantal nieuwe spelers bij de club. Onder hen Joost Heij. Hij komt van AFC, maar zal eerst moeten revalideren van een kruisbandblessure.

Niet alleen in de spelersselectie zijn noviteiten. Ook in de technische staf verschuift er het een en ander. Nieuw in de staf is Detlef Legrand. Hij zal Logchies gaan assisteren. Legrand heeft een profvoetbalverleden bij Zwolle en Emmen en heeft recent het diploma Oefenmeester 1 gehaald. Dennis van der Wal keert terug als hoofdtrainer bij Ajax zaterdag 2 en krijgt assistentie van Martin Sibrandi.

De voorbereiding op het seizoen start op 21 juli. In die eerste weken worden de definitieve selecties van Ajax zaterdag 1 en zaterdag 2 gemaakt.

Tekst: Ajax.nl

Related posts