Boere keert terug in Nederland: ‘Verhaal sprak me aan’

Tom Boere gaat weer in Nederland aan de slag. Het Eindhovens Dagblad schrijft vrijdag dat de 21-jarige aanvaller zich voor drie seizoenen aan FC Eindhoven heeft verbonden. Boere speelde eerder vijf jaar in de jeugdopleiding van Ajax en gold als groot talent.

Voor Boere voelt de overstap naar FC Eindhoven als een bevrijding. De aanvaller stond bij AA Gent onder contract, maar door ongelukkige blessures en het congé van Trond Sollied werd het geen gelukkige samenwerking en belandde hij zelfs in het tweede team. Uiteindelijk voelde zelfs de tijdelijke overstap naar tweedeklasser VV Hoogstraten als een bevrijding.

AA Gent liet het doorlopende contract van Boere ontbinden, zodat de Zeeuwse aanvaller snel een club kon vinden. FC Eindhoven meldde zich en het voelde meteen goed. “Een open, eerlijk verhaal, dat sprak me aan”, citeert BN De Stem. “Coach Jean-Paul de Jong is veel individueel met spelers bezig, begrijp ik. Dat lijkt me goed voor mij.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts