Boilesen meldt zich al vroeg bij Ajax: ‘Meerdere jongens komen eerder terug’

Nicolai Boilesen is al begonnen aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen met Ajax. De ploeg van coach Frank de Boer hervat op 23 juni officieel de training, maar de Deense linksback meldde zich donderdag al in Amsterdam.

“Ik ben de laatste twee jaar ook eerder begonnen en heb daar een goed gevoel bij. Ik zie dus geen reden om het niet zo te doen. Ik vind het best lekker om iets eerder te beginnen. Ik weet ook van meerdere jongens dat zij eerder van vakantie willen komen om te trainen”, aldus Boilesen tegen Ajax TV. Daar zullen de internationals die met Nederland deelnemen aan het WK niet tussen zitten.

Met Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman, die in Brazilië aanwezig zijn, houdt de linksback wel contact. “Via Snapchat en berichtjes enzo, maar ze hebben het natuurlijk hartstikke druk. Ik heb ze wel gefeliciteerd in ieder geval.” Boilesen had zelf ook graag op het Wk gespeeld. “Maar nu ben ik zeker voor Nederland.”

Tekst: Soccernews

Related posts