Blind: ‘We hebben Australië zeker niet onderschat’

Daley Blind is niet van mening dat de wedstrijd tegen Australië (2-3 winst) onderschat is door het Nederlands elftal. De linksback annex middenvelder liet in gesprek met De Telegraaf weten dat Oranje er alles aan gedaan heeft om zich goed voor te bereiden op de tegenstander. “Achteraf is het makkelijk om te zeggen dat het met 4-3-3 beter ging. Maar we hadden ons – net als op iedere andere tegenstander – goed voorbereid op Australië en die ploeg zeker niet onderschat”, zo liet de mandekker weten.

Dat Memphis Depay goed inviel, liet volgens Blind zien dat Oranje iedere speler die mee is genomen naar het WK hard nodig heeft. “Iedereen is scherp en wil ontzettend graag. We weten dat we weinig weggeven en het gevoel in de groep is ontzettend goed”, aldus Blind.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts