Stam op het veld bij Jong Ajax: ‘Het begon alweer te kriebelen’

Jaap Stam heeft zin in zijn nieuwe avontuur bij Jong Ajax. De voormalig verdediger gaat als assistent-trainer van Andries Ulderink aan de slag. Deze week is het beloftenelftal met trainen begonnen.“Als je vakantie leuk is kun je er een paar dagen aan vast plakken, maar het is ook lekker om weer van start te gaan. Het begon alweer te kriebelen, het is lekker om te beginnen. Het kriebelt ook omdat het een nieuwe uitdaging is. Een nieuwe rol, dat is ook wel leuk. Je hoopt daar resultaat mee te halen.”

“We hebben een kennismaking gehad waarin Andries en ik wat hebben gezegd. Gedurende een training wanneer het stilligt zeg je nog wat dingen over het moment. Na de training geef je nog wat dingen aan en wat je verwacht. Uiteindelijk heb je tijdens zo’n training al heel veel verteld.”

Tekst: Soccernews

Related posts